2014. november 17., hétfő

Művészeti Mese Műhely - alkotás a kézőművészet eszközeivel


Kozma Andi és Vimola Dóra: képzőművészeti alkotóműhelye

Mesébe foglalt kreatív, rajzi, festészeti és plasztikai játékos alkotás. 
Minden alkalommal egy mese elemeivel kezdünk dolgozni, amit az alkotáson keresztül dolgozunk fel, belevisszük saját gondolatainkat, érzéseinket. Ezeket a rajz, a festészet, a plasztika eszközeivel fejezzük ki. 






Kozma Andi a Képzőművészeti Egyetemen végzett intermédia szakon. A színek, és mese központi szerep az életében, képein mesés elemek, részletek köszönnek vissza. 







Vimola Dóra a KreARTON tervezőjeként kartonból készülő gyerekjátékokat készít, melyeknél szintén fontos szempont a szabad önkifejezés. A játékok anyaguknál fogva alkalmasak a továbbdíszítésre, azok egyedivé tehetők a gyerekek és felnőttek által. 









"Andival a MOME-n találkoztunk a művészettel nevelés képzésen, ahol egy gyakorlatra jártunk. Közösen készítettünk óratervet, ami alatt hamar kiderült milyen jól tudunk együtt dolgozni, gondolkozni. Ennek a munkának az eredményeképpen indult el bennünk a Művészeti Mese Műhely ötlete."

 



A Művészeti Mese Műhely egy olyan foglalkozás sorozat, ahol a műhely foglalkozások külön-külön is élvezhetők, de az egyes alkalmak egymáshoz kapcsolódnak. Egy-egy elemet kiemelünk és tovább viszünk a következő alakalomra, így aki folyamatosan részt vesz a foglalkozásokon, még elmélyültebb alkotó folyamat részese lehet. 


Időpontok, minden esetben 5 órai kezdettel:

november 19
november 26
december 10
december 17

Részvételi díj: 1500 Ft

Regisztráció: szinterprojekt@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése